Waarom bestellen bij Hoesjes2day

✓Goedkoopste van Noord NL
✓Ruim assortiment
✓Gratis verzending
✓Dezelfde dag verzonden
✓Geen transactiekosten
✓14 dagen bedenktermijn
✓Veilig betalen
✓Prima klantenservice
✓Niet goed geld terug
✓Gratis cadeau
✓Klantenwaardering 9.4

Displayfolie

Helaas overkomt het ons allemaal wel eens. Een forse kras op het scherm. Eenmaal een kras op het scherm dan valt deze niet meer te verwijderen. Bescherm daarom uw kostbare iPhone of Samsung Galaxy of HTC met een displayfolie. Deze displayfolie plaatst u op het scherm van uw smartphone. De folie bescherm tegen krassen en kunt u zo weer verwijderen. Er blijven geen lijmresten achter bij het verwijderen. U kunt ook kiezen voor een Anti-Glare displayfolie. Deze vermindert de weerkaatsing van zonlicht op het scherm.

Apple iPhone 4 Tempered glass displayfolie screenprotector
Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 4 Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 4 is een screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 4S/4G Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen Helder en transparant Eenvoudig ..
7,95€
Excl. BTW: 6,57€
Apple iPhone 5 Tempered glass displayfolie screenprotector
Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 5 Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 5 is een screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 5S/5G/5C Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen Helder en transparant Eenvoud..
7,95€
Excl. BTW: 6,57€
Apple iPhone 6 3D Spedu Tempered Glass
Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 6/6s 4.7" Deze Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 6 is een luxe variant screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. De Protector is leverbaar in diverse kleuren er beschermt het gehele scherm tegen stoten, krassen, vocht en..
8,95€
Excl. BTW: 7,40€
Apple iPhone 6 Plus Tempered glass displayfolie screenprotector
Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 6 Plus Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 6 Plus is een screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6 Plus Dikte: 0.3 MM Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen Helder ..
8,95€
Excl. BTW: 7,40€
Apple iPhone 6 Tempered glass displayfolie screenprotector
-14%
Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 6/6s 4.7" Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 6 is een screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6 Dikte: 0.3 MM Hardheid: 9H Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen ..
6,95€ 5,95€
Excl. BTW: 4,92€
Apple iPhone 6 Tempered glass displayfolie screenprotector met retailverpakking
Real Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 6/6s 4.7"  Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 6 is een screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6 Dikte: 0.3 MM 9H Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen ..
9,95€
Excl. BTW: 8,22€
Apple iPhone 7 Plus Tempered glass screenprotector
Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 7 Plus Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 7 Plus is een screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 7 Plus Dikte: 0.3 MM Hardheid: 9H Gemakkelijk te installeren zonder luchtb..
7,95€
Excl. BTW: 6,57€
Apple iPhone 7 Tempered glass displayfolie screenprotector
Tempered Glass Screenprotector voor Apple iPhone 7 Tempered Glass Screenprotector voor de Apple iPhone 7 is een screenprotector die gemaakt is van gehard glas en biedt optimale bescherming van het touchscreen van uw iPhone tegen krassen, stoten en vuil. Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 7 Dikte: 0.3 MM Hardheid: 9H Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen Helder ..
7,95€
Excl. BTW: 6,57€
Displayfolie - Screenprotector Apple iPhone 6 Plus Clear Bulkverpakking
De displayfolie beschermt uw beeldscherm van uw apple iPhone 6 plusBescherm uw iPhone 6 Plus scherm met deze displayfolie. Gratis verzending! tegen vervelende krassen op het scherm. Eenvoudig aan te brengen en ook weer eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten. Deze screenprotector wordt geleverd met een gratis schoonmaakdoekje. Pakket inbegrepen: Displayfolie Apple iPhone 6 Plus Sch..
2,95€
Excl. BTW: 2,44€
Displayfolie Apple iPhone 3
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw smartphone kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw iPhone 3 Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scher..
3,00€
Excl. BTW: 2,48€
Displayfolie Apple iPhone 3 Mirror
Bescherm uw iPhone 3 met deze "Mirror" Displayfolie. Deze displayfolie is dun en het lijkt alsof u in de spiegel kijkt. Beschermt tegen krassen op uw scherm. Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm schoon kunt maken zodat u geen stofdeeltjes onder het folie krijgt. Pakket inbegrepen: Displayfolie  Mirror Apple iPhone 3 Schoonmaakdoekje..
4,95€
Excl. BTW: 4,09€
Displayfolie Apple iPhone 4
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw smartphone kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw iPhone 4 & 4S. Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee ..
2,95€
Excl. BTW: 2,44€
Displayfolie Apple iPhone 4 (Bulk Verpakking)
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw smartphone kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw iPhone 4 & 4S. Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee ..
1,95€
Excl. BTW: 1,61€
Displayfolie Apple iPhone 4 voor en achterkant
Met deze folie voor de voor- en achterkant van uw iPhone 4 zult u de kleuren behouden. De folie is speciaal ontworpen om uw gevoelige iPhone 4 scherm te beschermen tegen ongewenste krassen aan de voor- en achterkant. De folie heeft voorgesneden openingen voor de camera aan de voorkant, home-knop en camera aan de achterkant. Levering bevat: 1 x Full body displayfolie voor iPhone 4 ..
5,95€
Excl. BTW: 4,92€
Displayfolie Apple iPhone 5
Bescherm uw kostbare iPhone 5 tegen krassen, vuil en stof met deze displayfolie. Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm schoon kunt maken zodat u geen stofdeeltjes onder het folie krijgt. Passend voor alle iphone 5 toestel..
1,95€
Excl. BTW: 1,61€
Displayfolie HTC 7 Trophy
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC 7 Trophy kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC HD2 Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC ChaCha
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC ChaCha kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Chacha Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw sch..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Desire
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Desire Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm sch..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Desire HD
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Desire HD Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm ..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Desire S
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC Desire S kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Desire S Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Desire Z
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Desire Z Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm s..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Diamond 2
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC Diamond 2 kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Diamond 2 Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd ..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Evo 3D 2x
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Evo 3D Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm sch..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC HD Mini
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC HD Mini kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC HD Mini Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw s..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC HD2
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC HD2 kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC HD2 Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm sc..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC HD2 Mirror
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC HD2 kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC HD2 Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm sc..
5,95€
Excl. BTW: 4,92€
Displayfolie HTC Hero
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Hero Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm schoo..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Sensation
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC Sensation kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Sensation. Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Smart / Rome
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC Smart kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Smart Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scher..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie HTC Wildfire
Het kan weleens lastig zijn om het scherm van uw HTC Wildfire kras- en deukvrij te houden. Hoesjes2day heeft daar een oplossing voor, namelijk een screenprotector speciaal voor uw HTC Wildfire Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw..
3,94€
Excl. BTW: 3,26€
Displayfolie iPhone 5 Anti-Glare
Bescherm uw kostbare iPhone 5 met deze Anti-Glare displayfolie. Deze displayfolie heeft de eigenschap "Anti Glare". Dit houdt in dat  de reflectie van zon en dag licht beperkt wordt tot een minimum. De iPhone 5 Anti-Glare displayfolie heeft een matte coating. Inclusief reinigingsdoekje Passend voor alle iPhone 5 toestellen. ..
4,96€
Excl. BTW: 4,10€
Displayfolie voor Samsung Galaxy S2
Het beeldscherm van uw Samsung Galaxy S2 is het belangrijkste van uw smartphone. Wanneer u de smartphone gebruikt kijkt u natuulijk naar het scherm. Om krassen te voorkomen op het scherm geeft Hoesjes2day u het advies om gebruik te maken van een displayfolie. Deze displayfolie voorkomt dat u krassen op het LCD scherm krijgt. Na verloop van tijd vervangt u de displayfolie voor een nieuwe en u hee..
4,95€
Excl. BTW: 4,09€
Displayfolie voor Samsung Galaxy S3 i9300
Een kras op het scherm van uw Samsung Galaxy S3 wit u natuurlijk voorkomen. Met deze displayfolie welke dun en doorzichtig is, beschermt u het scherm van uw S3  tegen krassen, stof en vuil. Zo kunt u langer blijven genieten van een mooie Samsung Galaxy S3. Passend voor Samsung Galaxy S3 toestellen. Deze displayfolie is makkelijk aan te brengen en kan zo weer verwijderd worden zonder lijm..
4,95€
Excl. BTW: 4,09€
Displayfolie voor Samsung Galaxy S3 i9300 Anti Glare
Een kras op het scherm van uw Samsung Galaxy S3 wit u natuurlijk voorkomen. Met deze displayfolie welke dun en doorzichtig is, beschermt u het scherm van uw S3  tegen krassen, stof en vuil. Zo kunt u langer blijven genieten van een mooie Samsung Galaxy S3.  De 'Anti glare' uitvoering heeft een speciale matte coating die reflectie van dag- en zonlicht beperkt. Passend voor Samsung Ga..
4,95€
Excl. BTW: 4,09€
Displayfolie voor Samsung Galaxy S3 mini i8190
Bescherm uw kostbare samsung S3 mini tegen krassen, vuil en stof met deze displayfolie. Deze display folie is dun en doorzichtig, waardoor u kunt blijven genieten van uw zicht, zonder dat hier krassen op zullen komen! Bij deze folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd waarmee u uw scherm schoon kunt maken zodat u geen stofdeeltjes onder het folie krijgt. Passend voor samsung S..
5,99€
Excl. BTW: 4,95€

De waardering van www.hoesjes2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 580 reviews.

Telefoonhoesjes | Smartphonehoesjes | Hoesjes2day.nl

Hoesje2day is een jong en innovatief bedrijf en wij onderscheiden ons van andere Telecom accessoires webwinkels door onze goede service, kwaliteit en lage prijzen. Hoesjes2day is gespecialiseerd in smartphonehoesjestelefoonhoesjes en diverse gsm accessoires voor Samsung en iPhone toestellen en Tablets. Voordelig, goed en gratis snel geleverd! Dat zijn onze kernwaarden. Daarnaast is onze site middels SSL versleuteling beveiligd. U kunt dus veilig en vertrouwd een bestelling plaatsen op onze website. Wij berekenen geen verzendkosten en leveren doorgaans binnen 1 werkdag, met uitzondering van zondag en maandag de door uw geplaatste bestelling. Hoesjes2day vindt het belangrijk dat al zijn klanten 100% tevreden zijn. Wij streven er dan ook naar dat de klant tevreden is over de levering, het product en Hoesjes2day als bedrijf. Wij danken u voor het bezoeken van onze pagina.
 
           Gratis verzending Webwinkel Keurmerk Geen transactiekosten Veilig betalen SSL Afrekenen met of zonder account