Winacties

Klantervaringen

Hoesjes2day hecht grote waarde aan "eerlijke reviews" van zijn klanten. Door het plaatsen van een review, helpt u toekomstige klanten van Hoesjes2day, een goed beeld te krijgen van de service, kwaliteit en van de producten die Hoesjes2day levert. Dankzij uw review kunnen wij zien, waar wij onze service nog beter kunnen verbeteren. Wij vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent over het geleverde product en dat u deze snel in huis heeft.

Unieke winactie: Win een bluetooth helikopter ter waarde van 69,95 euro!

Hoesjes2day organiseert deze leuke winactie als blijk van waardering, dat u bij onze webwinkel komt shoppen.  Deze leuke Beewi helikopter kunt u besturen met uw smartphone!
In de App Store kunt u een App downloaden welke het mogelijk maakt om de helikopter te besturen met uw (Android) Smartphone.

Wat moet ik doen om kans te maken op deze Bluetooth helikopter?

Nadat u een een bestelling heeft geplaatst op onze website, ontvangt u een uitnodiging om uw bestelling te beoordelen.  In deze beoordeling geeft u aan of tevreden bent over de levering, het product en over de service van Hoesjes2day. Uw beoordeling wordt geplaatst op onze website.

Wanneer vind de verloting plaats?

Hoesjes2day verloot de helikopter bij 600 reviews (beoordelingen). De winnaar krijgt automatisch bericht van ons en de helikopter wordt geheel kosteloos naar u verzonden.

U krijgt automatisch na enkele dagen een uitnodiging om uw ervaring te delen. Wilt u alvast een review plaatsen dan kunt u aan de linkerkant op de homepage, het vakje met de sterren en cijfers aanklikken. U kunt dan een review plaatsen. Of volg deze link: https://www.webwinkelkeur.nl/leden/Hoesjes2day_2490.html

De waardering van www.hoesjes2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 580 reviews.

Telefoonhoesjes | Smartphonehoesjes | Hoesjes2day.nl

Hoesje2day is een jong en innovatief bedrijf en wij onderscheiden ons van andere Telecom accessoires webwinkels door onze goede service, kwaliteit en lage prijzen. Hoesjes2day is gespecialiseerd in smartphonehoesjestelefoonhoesjes en diverse gsm accessoires voor Samsung en iPhone toestellen en Tablets. Voordelig, goed en gratis snel geleverd! Dat zijn onze kernwaarden. Daarnaast is onze site middels SSL versleuteling beveiligd. U kunt dus veilig en vertrouwd een bestelling plaatsen op onze website. Wij berekenen geen verzendkosten en leveren doorgaans binnen 1 werkdag, met uitzondering van zondag en maandag de door uw geplaatste bestelling. Hoesjes2day vindt het belangrijk dat al zijn klanten 100% tevreden zijn. Wij streven er dan ook naar dat de klant tevreden is over de levering, het product en Hoesjes2day als bedrijf. Wij danken u voor het bezoeken van onze pagina.
 
           Gratis verzending Webwinkel Keurmerk Geen transactiekosten Veilig betalen SSL Afrekenen met of zonder account