Ruilen & Retourneren

14 dagen bedenktermijn (herroepingsrecht)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een retouraanvraag doen op de volgende pagina: Retouraanvraag. of neemt u contact met ons op via info@hoesjes2day.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Download hier uw formulier voor herroeping

Het product wat u terug wilt sturen dient in de originele verpakking en onbeschadigd bij ons aan te komen.

Kosten

Bent u niet tevreden met een product en wilt u deze terugsturen? Geen enkel probleem. De verzendkosten voor het retour zenden, zijn dan echter wel voor koper/klant. U lkunt ook gebruik maken van de envelop waarin het product is verstuurd. Vermeld u dan: Retour afzender. Dan betaalt u geen retourkosten.

Hoesjes2day verwerkt uw bestelling met alle zorg, mocht er toch iets niet goed geleverd zijn wat een fout van onze kant is, dan zullen wij de kosten voor verzending betalen.

Retouradres:

Hoesjes2day
Icarusweg 16
8938 AX Leeuwarden

Retouren welke niet zijn aangemeld, worden niet in behandeling genomen. Een retouraanvraag is altijd nodig voor het juist verwerken van deze retour.

Uitzonderingen

Voor het ruilen of retour sturen zijn echter wel een aantal uitzonderingen. Het product wat u terug wilt sturen moet namelijk wel in de originele verpakking en onbeschadigde staat bij ons aankomen. Daarnaast accepteren wij wegens hygienische redenen geen oordopjes retour als deze gebruikt zijn. Oordopjes welke nog in de verpakking zitten en ongebruikt zijn, nemen wij wel retour.

Voorwaarden retourneren

  • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
  • De producten worden binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel(en).
  • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
  • Retournen dienen altijd te zijn aangemeld op onze pagina: Retouraanvraag

De waardering van www.hoesjes2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 580 reviews.

Telefoonhoesjes | Smartphonehoesjes | Hoesjes2day.nl

Hoesje2day is een jong en innovatief bedrijf en wij onderscheiden ons van andere Telecom accessoires webwinkels door onze goede service, kwaliteit en lage prijzen. Hoesjes2day is gespecialiseerd in smartphonehoesjestelefoonhoesjes en diverse gsm accessoires voor Samsung en iPhone toestellen en Tablets. Voordelig, goed en gratis snel geleverd! Dat zijn onze kernwaarden. Daarnaast is onze site middels SSL versleuteling beveiligd. U kunt dus veilig en vertrouwd een bestelling plaatsen op onze website. Wij berekenen geen verzendkosten en leveren doorgaans binnen 1 werkdag, met uitzondering van zondag en maandag de door uw geplaatste bestelling. Hoesjes2day vindt het belangrijk dat al zijn klanten 100% tevreden zijn. Wij streven er dan ook naar dat de klant tevreden is over de levering, het product en Hoesjes2day als bedrijf. Wij danken u voor het bezoeken van onze pagina.
 
           Gratis verzending Webwinkel Keurmerk Geen transactiekosten Veilig betalen SSL Afrekenen met of zonder account